Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αργοναύτης- Θησέας 0-3

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Με πρωταγωνιστή τον φοβερό Πέτρο Ψωΐνο που πέτυχε χατ τρικ, ο ΘΗΣΕΑΣ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του υποτονικού σήμερα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ! Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά οι ποδοσφαιριστές του ΘΗΣΕΑ ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 32′ ο Ψωΐνος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής στο 59′ ο ίδιος παίκτης με εκπληκτικό σουτ από τα 40 μέτρα πέτυχε το 0-2, και στο 75′ πάλι ο Ψωΐνος που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με εντυπωσιακό τρόπο έγραψε το τελικό 0-3 για τον ΘΗΣΕΑ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ανθρώπους των γηπεδούχων να “σηκώνουν μανίκια” για τον επόμενο αγώνα και τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να πανηγυρίζουν μια δικαιότατη νίκη και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντρέας Σερέπας με βοηθούς τους Χρήστο Λεκαράκο και Δημήτρη Πουλόπουλο, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Νίκος Γεράκης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Γιώργος Ξυπολυτάς): Φουστέρης, Μπάλα, Λαλαΐτης (80′ Κουτεντάκης), Κατσούρης, Παπαβασίλης, Τέτα, Βοσινάκης (77′ Βλαντούσης), Λαλαΐτης (80′ Φραγκίσκος), Λιάρος, Μαμουλάκης (62′ Κατσούλης), Βαρζώκας (62′ Τοροσιάν).

ΘΗΣΕΑΣ (Σπύρος Χάλαρης): Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Λιανόπουλος, Χαιρέτας Δ., Χατζηκωστής, Βασιλάρης, Γιακουμής (82′ Καραμπίνης), Κουτσονικόλας, Ψωΐνος (86′ Μαρκουλής), Χαιρέτας Χ. (60′ Καφεντζής), Μουστάκης (82′ Τασουλής)