Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αργυρούπολη και… δοκάρια «μπλόκαραν» τον Χαραυγιακό

Published

on

Φωτιά στην κορυφή έβαλαν η Αργυρούπολη και τα… δοκάρια του Χρηστίδη που μπλόκαραν τον Χαραυγιακό στο Δημοτικό Στάδιο της Ηλιούπολης. Το τελικό 1-1 αφήνει πικρία στους «νερατζούρι» που απέκτησαν συγκάτοικο, τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, έχοντας μαζί από 28 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι «οράνιε» συνέλεξαν ακόμα έναν πολύτιμο πόντο φτάνοντας τους 16 στην ένατη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Τουγουντζόγλου με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, όμως στο 52’ ο Κοκκινέλης ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο βολέ βρίσκοντας δίχτυα μετά από πέντε παιχνίδια για έκτη φορά μέσα φέτος. Τη… σκυτάλη πήραν οι γηπεδούχοι που έκαναν τα αδύνατα, δυνατά έχοντας ως στόχο το σημαντικό τρίποντο που θα τους διατηρούσε μόνους πρώτους. Όμως, το σουτ του Αναστασόπουλου στο 70’, ένα πλασέ του Κωνσταντίνου μέσα από την περιοχή στο 80’ και ένα φάουλ με δράστη ξανά τον Αναστασόπουλο, σταμάτησαν ΟΛΑ στα δοκάρια των φιλοξενουμένων. Τέλος, η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ διαμαρτύρεται για καθαρό χέρι εντός περιοχής στο 77′ έπειτα από σέντρα του Ράμμου που είχε ως στόχο τον Μπίτιλη, αλλά οι διαιτητές έδωσαν συνέχεια στον αγώνα με ελεύθερο για τον ΓΣΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλογερόπουλος Ι., Λυμπερόπουλος Δ., Νικολάου Χ.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ζαρίφης (55′ Μπιρμπιλής), Παπαδημητρίου, Ράμμος, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης, Φωστέρης (60’ Μπίτιλης), Αναστασόπουλος, Κολοβός (72’ Χατζηπαναγιώτης), Κωνσταντίνου.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Χρηστίδης, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης Ν., Χιόνης, Παπαντωνάκης Μ., Μύτας (83’ Μαργιώτης), Βουβουδάκης (77’ Βασίλης), Αγγελόπουλος (60’ Ακογλάνης), Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.