Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αργυρούπολη – Χαραυγιακός 0-4

Published

on

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο μέρος ο Χαραυγιακός νίκησε 4-0 στην Αργυρούπολη την τοπική ομάδα και σκαρφάλωσε στην κορυφή του 1ου ομίλου της μεγάλης κατηγορίας της Αθήνας ισοβαθμώντας με το Ηράκλειο που υπέστη απώλειες βαθμολογικές από τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν μακριά από το καλό τους πρόσωπο.

Η ομάδα του Ανδρέα Ματζούνη άνοιξε το σκορ (0-1) στο 30’ με υπέροχο σουτ του Κούτρα έξω από την περιοχή για να διπλασιάσει τα τέρματα του Χαραυγιακού ο Πλούμης στο 38’ μετά από υπέροχη πάσα στον χώρο του Κασσιανού (0-2)

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμη την απόδοση τους και σκόραραν άλλες δυο φορές με τον Οκσίδογλου στο 55’ και 65’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4

Η διοίκηση της Αργυρούπολης καταγγέλλει επίθεση σε μέλη του ΔΣ της ομάδας που βρίσκονταν στην θύρα εισόδου του γηπέδου από μερίδα νεαρών οπαδών των φιλοξενουμένων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκαμάρης  με βοηθούς τους Νιδριώτη και Τζίκα.

ΓΣ Αργυρούπολης (Γ.Παλόγλου): Ευαγγέλου, Κακούτης(78’ Χιώνης), Σαμπάνης, Γεωργακάς, Κουντουριώτης Αλ.(Σταθακόπουλος), Γιαννίκος, Παπαθανασίου, Υφαντής, Ζαννίκος(70’ Αργύρης), Μαργαρίτης, Δρακοντίδης..

Χαραυγιακός (Α.Μαντζούνης): Βακερλής Ε. , Τσέκος, Παρασκευόπουλος(55’ Κούντου), Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας, Πλούμης, Σπανός, Οκσίσογλου.

φωτο – sportifico.gr – Xristos Xostikidis