Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αργύρης Παπακώστας: Θα είναι δύσκολη για όλους η επιστροφή…

Published

on

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τα Ιλίσια 2004 στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, μετά από ένα σημαντικό σερί νικών.

Ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Παπακώστας μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Σίγουρα η διακοπή δεν είναι καλή για καμία ομάδα και σίγουρα θα επηρεαστούν όλοι από τη μεγάλη αποχή…Εμείς σαν Ιλίσια πριν τη διακοπή ήμασταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις που μας έφεραν στη κορυφή και σίγουρα θα μας επηρεάσει και εμάς πολύ.

Ακούγονται πολλά σενάρια, αλλά αυτό που πιστεύω εγώ είναι η επανέναρξη από το καινούριο έτος. Κάθε βδομάδα δίνουμε στους ποδοσφαιριστές ατομικό πρόγραμμα συντήρησης για όταν επιστρέψουμε με το καλό να είμαστε σέ όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Σίγουρα η διακοπή θα επηρεάσει όλες τις ομάδες και όπως είπα  όλες οι ομάδες  θα ξεκινήσουν πάλι στην ουσία από το μηδέν, Θα είναι δύσκολο για όλους. Και για τους παράγοντες που βάζουν τα λεφτά τους, και για τους ποδοσφαιριστές που στην ουσία θα χρειαστούν καινούρια προετοιμασία, και για τους προπονητές που θα πρέπει να επαναφέρουν τις ομάδες τους σε καλά στάνταρ σε σύντομο χρονικό διάστημα…

Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι η υγεία, Να έχουμε την υγεία μας για να επιστρέψουμε όλοι σε αυτό που αγαπάμε…>>