Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αρζένης – “Άνδρες υπάρχουν πολλοί, αρσενικοί λίγοι…”

Published

on

Σε δηλώσεις μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Κορωπίου προχώρησε ο προπονητής Κώστας Αρζένης που πέρα από τις ευχαριστίες σε ποδοσφαιριστές, συνεργάτες  και μέλη της διοίκησης , στρέφει και τα βέλη του κατά “ανθρώπων που έχουν τις τύχες του συλλόγου” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  “οι οποίοι με τον τρόπο τους πέτυχαν ώστε να απομακρυνθώ από τον πάγκο

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην τεχνικού που θα συζητηθεί :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Α.Ο Κορωπίου για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει το πόστο του προπονητή και ιδιαίτερα τον τέως Πρόεδρο κ. Γιάννη Κόλλια, καθώς και τον Γενικό Αρχηγό κ. Μανασή όπως επίσης και τους ανθρώπους και μέλη της διοίκησης κκ. Πουλάκη, Γούλα και τον ταμία Μιχάλη Κερατιώτη. Αφήνω τελευταίο τον ένα και μοναδικό παράγοντα Βαγγέλη Τσεβά, που δυστυχώς αυτή τη στιγμή κάποιο πρόβλημα δεν τον αφήνει να ασχοληθεί εκατό τοις εκατό με τα δρώμενα της ομάδας και αφήνει τον οποιοδήποτε που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο να παρεμβαίνει αρνητικά και να διαμορφώνει μία άποψη η οποία δεν κάνει καλό στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Μάνο Βουγιούκα και Βασίλη Παπαδόπουλο, τον έφορο της ομάδας κ. Σταύρου και την φυσιοθεραπεύτρια κ. Μούτσιου και θέλω να ζητήσω συγγνώμη να κάποιον παρέλειψα και δεν  τον ευχαρίστησα. 

Πάνω από όλα θέλω να πω ένα μπράβο και να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε και παρόλο οι στόχοι της ομάδας ήταν μία εύκολη σωτηρία και μια καλή θέση, έχουμε καταφέρει να έχουμε την ομάδα στην 3η θέση και στους 8 του Κυπέλλου και πάνω από όλα να παίρνουμε τα συγχαρητήρια από ομάδες, παράγοντες και προπονητές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγνό κόσμο του Κορωπίου για την παρουσία του τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Όμως δεν θα ήθελα να παραλείψω να αναφερθώ στην κακή πρωτίστως αλλά ανήθικη και άνανδρη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχουν στα χέρια τους την τύχη του συλλόγου και οι οποίοι με τον τρόπο τους πέτυχαν ώστε να απομακρυνθώ από τον πάγκο. Το μόνο που έχω να πω, είναι πως τους λυπάμαι και τους αφήνω στην κρίση των αγνών φίλων του Κορωπίου. Είχαμε κάνει πολλά όνειρα και είχαμε πολλές φιλοδοξίες για την ομάδα και δυστυχώς δεν άφησαν νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες, όραμα να ορθοποδήσει αυτός ο σύλλογος και να τον καταδικάζουν στη μιζέρια και στην απαξίωση του. Στοιχεία που δεν αξίζουν για την ιστορία αυτής της ομάδας. Και κλείνοντας, δύο φράσεις μόνο. Άνδρες υπάρχουν πολλοί, αρσενικοί λίγοι και οι μεγάλες αξίες δεν χάνονται ποτέ. Εύχομαι στον σύλλογο τα καλύτερα και δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανειδείν”. Όπως μας δήλωσε ο προπονητής  Κώστας Αρζένης, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Κορωπίου.

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com