Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρζένης: ‘Να έχουμε περισσότερη διάρκεια στην απόδοση μας’

Published

on

Να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση του προκειμένου να έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα πρέπει το Αιγάλεω στα επόμενα τέσσερα ματς που απομένουν μεχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον τεχνικό του, Κώστα Αρζένη. Ο ίδιος μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με το Χαϊδάρι λέγοντας:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση. Για εμάς είναι περισσότερο μια ψυχολογικής σημασίας νίκη γιατί αποτελεί έναν από τους στόχους μας η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είχαμε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι. Ένα πάρα πολύ κακό α’ μέρος, και ένα αρκετό καλό πρόσωπο στην επανάληψη. Είμαστε προβληματισμένοι από την εικόνα του α’ ημιχρόνου και εκεί θα δουλέψουμε προκειμένου να έχουμε στο παιχνίδι μας περισσότερο καλά διαστήματα όσον αφορά τη διάρκεια στην απόδοση μας. Το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα είναι εκείνο του πάθος και της θέλησης.

Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα συνεχώς χάνει ένα ημίχρονο, ο Κώστας Αρζένης τόνισε:

Εκεί εστιάζουμε την προσοχή μας. Γιατί εάν εξαιρέσουμε κάποια ματς με τους Τράχωνες το Περιστέρι και το Χαλάνδρι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε χάσει ένα ημίχρονο και εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή μας.