Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρζένης: Πάρα πολύ καλή ομάδα το Ηράκλειο

Published

on

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ηράκλειο (22/11). Ο Θρίαμβος Αθηνών φιλοξενείται από την τοπική ομάδα και ο τεχνικός των πρασίνων, Κώστας Αρζένης, μιλάει στο site Stoplekto.gr για τον σημαντικό αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα αλλά και την ήττα από το Χαλάνδρι.

Αναλυτικά δήλωσε: ”Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το αποδεικνύει η βαθμολογική της θέση. Εμείς θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία και σκέψη για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας με καλή μπάλα. Όσον αφορά το παιχνίδι με το Χαλάνδρι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην νικήτρια ομάδα. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ καλές και τον αγώνα να κρίνεται στο γκολ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά γιατί η νίκη, η ήττα και η ισοπαλία είναι φυσιολογικά αποτελέσματα.”

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Ηρακλείου είναι οι τραυματίες Νικόλας, Φύτρος και Κυριάκος Θεμελίδης. Η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί στην αποψινή τελευταία προπόνηση και θα δείξει αν θα βρίσκονται στην αποστολή.

Τέλος, ο κύριος Αρζένης εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον παίκτη του Χαϊδαρίου, Νικήτα Κοτσολάκο, ο οποίος εχθές υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Ο προπονητής του Θριάμβου γνωρίζει τον 24χρονο μέσο από την συνεργασία τους στην ομάδα των κυανέρυθρων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply