Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρζένης: Παίζουμε με ένα… πληγωμένο σύνολο

Published

on

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί  προετοιμασία του ΑΟ Περιστερίου για τον αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο με αντίπαλο το Καματερό. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κρούτι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, με τον τεχνικό των «ροσσονέρι», Κώστας Αρζένη να αισιοδοξεί για την έκβαση του αγώνα. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο πρώην τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου και του Ίκαρου Καλλιθέας όπου και τόνισε:

Παίζουμε με μια ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς και είναι πληγωμένη από τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο και σίγουρα θα έρθει να χτυπήσει με όλες της τις δυνάμεις το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε την δέουσα προσοχή διότι δεν αλλάζουμε την νοοτροπία μας ούτε τη φιλοσοφία μας. Παίζουμε πάντα για τον ίδιο σκοπό.

Όσον αφορά το προηγούμενο ματς θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που καιγόταν για τους βαθμούς. Νομίζω ότι το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικά καλό. Η Ηλιούπολη είχε ένα τριαντάλεπτο που πάταγε καλύτερα από εμάς, αλλά στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι εμείς και μέχρι το τέλος και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης»