Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρζένης: Ποιοτική ομάδα ο Όμιλος Περιστερίου

Published

on

Το Σάββατο αναμετρούνται στο Περιστέρι ο τοπικός Όμιλος με τον Θρίαμβο Αθηνών. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι και ο τεχνικός του Θριάμβου, Κώστας Αρζένης, προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε αφού μεσολάβησε την Τετάρτη ο αγώνας Κυπέλλου με την Αγία Παρασκευή.

Σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε: ”Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και η έδρα τους είναι αρκετά δύσκολη. Έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Αγία Παρασκευή αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Τέλος, θέλω να πω μπράβο στα παιδιά για τη μέχρι τώρα δουλειά τους και προσπάθεια. Η δουλειά τους ανταμείβεται και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθούν περισσότερο.”

Στο απουσιολόγιο του Θριάμβου βρίσκονται τρεις παίκτες. Οι Παππάς, Συμεωνίδης και Μαντακίδης κληρονόμησαν προβλήματα τραυματισμού από το παιχνίδι Κυπέλλου και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply