Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αρης Ηλιάδης: Το είπα και έγινε….

Published

on

Μετά τη λήξη του θριαμβευτικού αγώνα με την Παναχαϊκή, ο πρόεδρος της ομάδας Αρης Ηλιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση…

 

«Το είπα και έγινε. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον φετινό Αχαρναϊκό. Είμαστε μαχητές και νικητές» δήλωσε ο Πρόεδρος Άρης Ηλιάδης Με μια εκπληκτική εμφάνιση, στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών, ο ιστορικός Αχαρναϊκός (που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ) επικράτησε της Παναχαϊκής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2! Με τη νίκη του αυτή ξεκινά την φάση των αναμετρήσεων με ομάδες της Super League 1 και γέμισε περηφάνια όλους τους φιλάθλους και τους κατοίκους των Αχαρνών.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, υπάρχει και το Διοικητικό, αφού -όπως συζητούσαν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα- η ομάδα έδωσε και μια αποστομωτική απάντηση σε όσους είχαν «επενδύσει» στην αποτυχία της, για…. μικροπολιτικούς λόγους. Επειδή ο Πρόεδρος και επενδυτής του Αχαρναϊκού κος Αρης Ηλιάδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον αδελφό του, υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών Χρήστο Π. Ηλιάδη, κάποιοι διέδιδαν ότι «η ομάδα δεν θα πάει καλά», «είναι προεκλογικό πυροτέχνημα Ηλιάδη, ο οποίος στην πρώτη αποτυχία θα εγκαταλείψει» κ.λπ. Όπως φάνηκε στο γήπεδο, ο Αρης Ηλιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχαρναϊκού ήρθαν για να μείνουν στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Χώρας και όπως ο ίδιος φέρεται να λέει σε κλειστούς κύκλους, «αν ο Αχαρναϊκός δεν ανέβει στην Super League 1 και δεν παίξει παιχνίδι στο νέο Δημοτικό Γήπεδο που θα φτιάξει η νέα Δημοτική Αρχή, κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω».

Το βέβαιο είναι ότι ο Αχαρναϊκός με Πρόεδρο τον Άρη Ηλιάδη έχει μπει οριστικά σε έναν νέο κύκλο επιτυχιών και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στα χρόνια που έρχονται.