Connect with us

Γ Εθνική

Αρης Πετρούπολης για μεγάλα πράγματα, 2-1 εκτός τον Ατσαλένιο

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Αρης Πετρούπολης νίκησε εκτός έδρας τον Ατσαλένιο και πέτυχε τη 2η νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν με τους Τσιλιγκίρη (15’, 19’) και Παλτόγλου (17’), ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον τρόπο να φτάσουν απέναντι στον Σικαλιά με καλές προϋποθέσεις. Είχαν γενικώς τον έλεγχο και ήταν πιο δραστήριοι από τους Ατσαλενιώτες, που δεν μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνοι.

Κι ενώ το σύνολο του Κώστα Φραντζέσκου πλησίασε στο γκολ στο 47’ με τον Καϊμακαμούδη, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τόλιος σέντραρε και ο Τσιλιγκίρης σημείωσε το 1-0. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι νικητές κέρδισαν πέναλτι στο 57’ από μαρκάρισμα του Ικεότσα στον Κρητικό, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι «πράσινοι». Ο Κρητικός ήταν εύστοχος σημείωσε το 2-0.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ΠΟΑ… αφυπνίστηκε. Μείωσε με τον Σφυρογιαννάκη στο 61’ και στη συνέχεια πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση. Στο 65’ ο Μέμμος θα μπορούσε να σκοράρει, ενώ σημαντική στιγμή είχε και ο Λουμπάκης στο 68’. Οι Ατσαλενιώτες είχαν την τελευταία τους καλή στιγμή στη συνάντηση στο 84’ με τον Καϊμακαμούδη.

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Ζέλιος (60’ Ψαράς), Λουμπάκης, Μέμμος, Πέριτς (60’ Σφυρογιαννάκης), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (80’ Μπέης), Νύκταρης, Χαρίτος, Κασσωτάκης (66’ Νάτου), Ικεότσα.

Άρης Πετρούπολης: Σικαλιάς, Τόλιος (82’ Γούλας), Κορώνης (64’ Μενάι), Κρητικός, Γκοτόβος, Τσιτσάρης, Πάλτογλου, Ρέτσος Χρ., Βλαχομήτρος (87’ Ρέτσος Κ.), Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

Πηγή: Primesport