Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-2

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα σήμερα στην Βούλα εκεί που η Δόξα Κορωπίου επικράτησε του τοπικού Άρη με 2-1. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει στο 55′ ο Δάβαρης. Οι γηπεδούχοι απάντησαν 10′ αργότερα με τον Μαντακίδη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Μιχάλη. Η ομάδα του Κορωπίου ”κλείδωσε” τη νίκη στο 82′ με τον Δάβαρη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 91′ με τον Παππά σε 2-1. Οι ”κιτρινόμαυροι΄΄ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας  2′ αργότερα, με τον Παππά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μιχάλη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής του αγώνα, Δραγάτης απέβαλε τον Πουλάκη και Κωστάζο από πλευράς φιλοξενούμενων.

ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης (46′ Τσιαγκάνης), Αντάρτης, Σιαπλαούρας, Διακρούσης, Μανταλώζης, Διγενής (74′ Παπαγεωργίου), Μαντακίδης Π. (70′ Μαντακίδης Λ.), Μπουλάρι, Παππάς, Βεϊζάι

ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Κωστάζος, Σύρος (46′ Μαρινάκης), Καδίτης (89′ Θεοχάρης), Τούντας, Μπουτσάι, Αμπεντινάι (84′ Σοτίρ),. Πουλάκης, Δάβαρης, Παπαδάς, Μπερέτας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply