Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αρνείται να χάσει η ΑΕ Ιλίου, 2-2 εκτός με τον Τριφυλλιακό

Published

on

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ΄κατηγορίας μεταξύ του Τριφυλλιακού και της ΑΕ Ιλίου σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια αλλά παραμένουν στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Ιλίου παραμένει επίσης αήττητη και με 14 βαθμούς είναι στην 2η θέση μαζί με τον Αττικό.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53΄όταν ο Φύκηρης έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων άμεσα και στο 54΄ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-1. Στο 75΄ο Περουτσέας έκανε το 2-1, αλλά οι παίχτες του Βασίλη Σκαλτσά που έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας δεν τα παράτησαν, και στο 90+4΄ο Σάλλα ισοφάρισε σε 2-2.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μοδιάτης, Τριπερίνας, Καλεπουδλακης, Βαλασιάδης, Χάβος, Πανταζής (49′ Μπιτσάκης), Παπαδόπουλος, Κατσαρός, Περουτσέας, Ζάχαρης, Παυλόπουλος.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Γεροντάκης, Σάλλα, Μάλλης, Σπυροπάλη, Καραχάλιος (82΄Καραντώνης), Κορωνιός, Μαυροειδής, Λιλάι, Γκάνιος (51΄Ανταλής), Φύκηρης (87΄Λιβάνιος), Κότσι.