Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρχή με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους για την Αγία Παρασκευή (φωτο)

Published

on

Tην πρώτη προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποιήσε χτες Δευτέρα 5\8 η ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Όλοι έδωσαν το παρών στο Δημοτικό γήπεδο , όπου υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Ιβάν Νεντέλκοβιτς και του γυμναστή Γιάννη Χατζηπέτρου, ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν,η οποία σε πρώτο στάδιο θα έχει μέλημα τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.HP2-T23

Το παρών έδωσαν φυσικά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όλοι οι ποδοσφαριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους καθώς και ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων.Το παρών έδωσε και η διοίκηση του συλλόγου η οποία ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Τέλος , να σας ενημερώσουμε ότι ο προπονητής της ομάδας  κ.Νεντέλκοβιτς έχει προγραμματίσει και έξι φιλικά τα οποία είναι: 24 Αυγούστου με το Παλαιό Φάληρο στην έδρα μας, στις 28 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Πανερυθραικό και στις 31 του ίδιου μήνα τον Αστέρα 2004 πάλι στην έδρα μας. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουμε στην Πετρούπολη , τον Αρη Πετρούπολης, στις 9 Σεπτεμβρίου τον Εθνικό Αστέρα και τέλος στις 14 Σεπτεμβρίου τον Άφοβο στην έδρα μας.

 

Ακόμη να σας θυμίσουμε οτι το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της SANTA:
ISEB-BA1

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply