Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Νωρίς για συμπεράσματα

Published

on

Δυνατό φιλικό θα δώσει αυριο το Ηράκλειο στο πλαίσιο της προετοιμασίας αφού θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων στις 18.00 τον ΑΟ Λουτράκι. Το ευχάριστο για το Γιώργο Αρχοντάκη είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιαννόπουλου ο οποίος αποκαταστάθηκε μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί και θα δώσει κανονικα το παρών στον αγώνα. Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί το νέο απόκτημα της ομάδας, Παύλος Ευθυμιάδης. Στο μεταξύ, ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μέχρι στιγμής λέγοντας: Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε στο επίπεδο το οποίο είχαμε σχεδιάσει. Δουλεύουμε σωστά και θεωρώ ότι όποτε χρειαστεί θα είμαστε έτοιμοι’.

Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζουν τα αποτελέσματα που σημειώνει η ομάδα στα φιλικά, ο ικανότατος κόουτς δήλωσε: Μου είναι διάφορο διότι σε όλα τα φιλικά είχαμε φάσεις για να κερδίσουμε όμως σταθήκαμε άτυχοι. Ζητούμενο αυτή τη στιγμή δεν είναι τα αποτελέσματα’. Σε σχετική ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση το Ηράκλειο να κινηθεί μεταγραφικά το προσεχές διάστημα, ο Γιώργος Αρχοντάκης υποστήριξε: Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα και πόσο μάλλον σε μια μεταγραφική περίοδο που κλείνει 31 Οκτωβρίου’.

Ερωτώμενος εάν τον προβληματίζει κάποιος τομέα της ομάδας, ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου Πειραιά πρόσθεσε:
Δεν μας βασανίζει κάτι συγκεκριμένο διότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα ανεβάζει ρυθμό  ΚΑΙ βγάζουμε πράγματα που έχουμε δουλευτεί στην προπόνηση’.  Στον επίλογο του αναφέρθηκε στις ομάδες που έχει τεθεί το Ηράκλειο αντιμέτωπο στα φιλικά παιχνίδια και ιδιαίτερα εκείνες που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική (Τρίγλια Ραφήνας, Οπούντιος Μαρτίνου, ΑΟ Γλυφάδας) λέγοντας:
Νομίζω δεν είναι σωστό να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα διότι η Τρίγλια ξεκίνησε πιο αργά από εμάς και είναι λογικό να της λείπουν κομμάτι από το παζλ του έμψυχου δυναμικού. Τη Γλυφάδα τη συναντήσαμε σε μια φάση που έκανε δοκιμες και δεν ειναι σωστο να πούμε κάτι’.