Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασπρογέρακας: ‘Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν’

Published

on

Ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής του Χαϊδαρίου, Γιώργος Ασπρογέρακας, μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν δίκαια και κοιτούν πλέον το επόμενο παιχνίδι, σχεδιάζοντας παράλληλα και τα πλάνα τους για το μεταγραφικό παζάρι. Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε Stoplekto για τη νίκη της ομάδας αλλά και την επόμενη μέρα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ αλλά δεν είχαμε διάρκεια και στα 45 λεπτά. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε γρήγορα γκολ και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί μέσα στις γιορτές δουλεύαμε κάθε μέρα και όλοι ήταν εκεί για να έρθει η σημερινή νίκη και η καλή εμφάνιση με διάρκεια στο δεύτερο μέρος. Συνεχίζουμε δυνατά στον δεύτερο γύρο και να ξέρετε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Πιστεύουμε ότι θα πλησιάσουμε τη κορυφή και με τη συνεργασία της διοίκησης θα γίνουν 2-3 προσθήκες για να πάμε μέχρι τέλους.” 

Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα

Εξελίξεις αναμένονται να σημειωθούν μέσα στην εβδομάδα στο θέμα τον μεταγραφών. Το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με τη διοίκηση των κυανέρυθρων στοχεύει στην απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, ενός ικανού σέντερ φορ αλλά και ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Τριανταφύλλου και Μίχο λόγω της αποχώρησης Κόρδα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply