Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασπρογέρακας: ‘Μας αδικεί το σκορ’

Published

on

Το Χαϊδάρι έχασε έδαφος στην υπόθεση πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον τοπικό Όμιλο με 1-0 και έμεινε έξι βαθμούς πίσω από το πρώτο Ηράκλειο. Πλέον, οι κυανέρυθροι στρέφουν τη προσοχή τους στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Χαλάνδρι και ο Γιώργος Ασπρογέρακας μιλώντας Stoplekto.gr αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρακτηριστικά: 

”Το σημερινό αποτέλεσμα αδικεί τους εαυτούς μας και την προσπάθεια μας. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Χάσαμε δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ όπως του Καρώνα και του Διαμάντη αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι άλλο, δεν υπάρχει χρόνος. Την Κυριακή ακολουθεί ντέρμπι με το Χαλάνδρι και πρέπει να στραφεί η προσοχή μας μόνο εκεί. Καλή συνέχεια στον Όμιλο Περιστερίου.

Η μάχη στο ”Σ. Αγγελόπουλος” τραβάει πολλά βλέμματα και όλοι στο Χαϊδάρι είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για την αναμέτρηση με την ομάδα των Ρόππα-Ζυγούρη. Ο Κοτσολάκος θα απουσιάσει ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η συμμετοχή των Παπαδόπουλου και Κακαράκη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply