Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασπρογέρακας: ‘Να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα για του χρόνου’

Published

on

Ο Γιώργος Ασπρογέρακας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Αγίας Ελεούσας αντικαθιστώντας τον Αλβέρτο Παπαδάκη. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρισε πρόσφατα από το Χαϊδάρι και χθες πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση με τους κυανόλευκους. Μάλιστα, προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα αλλά το Χαϊδάρι από το οποίο αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς.

Αρχικά για την Αγία Ελεούσα τόνισε: ”Ήρθα στην ομάδα με στόχο να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο για του χρόνου. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που ετοιμάζει το γήπεδο του και οργανώνει σιγά σιγά τις υποδομές. Όλοι αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με την γειτονιά που μεγάλωσα με έφεραν ξανά κοντά στην Αγία Ελεούσα. Έχω στα χέρια μου ένα αξιόλογο υλικό και στις επόμενες αγωνιστικές θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ήφαιστο. Στόχοι είναι η άμεση παραμονή και η βελτίωση των παιδιών ώστε να δούμε ποιοι θα στελεχώσουν του χρόνου το πλάνο μας.” 

Κλείνοντας για το Χαϊδάρι επισήμανε: ”Αποχωρώντας από το Χαϊδάρι θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο, Πέτρο Καραβίτη, τους κύριους Αντιπροέδρους Σπίνουλα και Λαμπρόπουλο, τον φροντιστή Σταύρο Χαμαράκη, τον φυσιοθεραπευτή Βαγγέλη Βελόνη και τον βοηθό μου Μάξιμο Κατικαρίδη για την άψογη συνεργασία. Μάλιστα, πρότεινα τον Μάξιμο για αντικαταστάτη μου στην ομάδα νέων ώστε να συνεχίσει η ομάδα τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Επιπλέον, τις ευχαριστίες μου στον ταμία, Γιώργο Κοπανά, τους Γενικούς Αρχηγούς, Γιώργο Χατζηδάκη (εφηβικού) και Γιώργο Βουρλούμη ενώ κλείνοντας ευχαριστώ των υπεύθυνο επικοινωνίας, Σταύρο Μπαλαδήμα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Χαϊδαρίου για τη στήριξη στο πρόσωπο μου και στην ομάδα. Ήταν δίπλα μας ακόμα και στο παιχνίδι των Λιοσίων όπου η ομάδα πάλευε παρά τις πολλές απουσίες για τους βαθμούς.”

Στα αγωνιστικά, ο Θανάσης Σαρλάς έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ήφαιστο Περιστερίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 22χρονος μπακ δεν έχει χάσει λεπτό φέτος από τους αγώνες πρωταθλήματος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply