Connect with us

Γ Εθνική

Ασσαριωτάκης: “Θα είμαστε η ομάδα σταχτοπούτα στην Γ’ Εθνική”

Published

on

Μαζί με τους συνεργάτες του ή καλύτερη μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν δείχνει μεγάλη αγάπη για την περιοχή του Πόρου και στην ομάδα, προσπαθούν καθημερινά να κάνουν το κάτι παραπάνω για το σύλλογο.

Το 2012 ιδρύθηκε σαν σωματείο και 7 χρόνια αργότερα, πανηγύρισε μια μεγάλη άνοδο.

Ο λόγος για τον Πόρο όπου έχει την τύχη να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του ο Γιάννης Ασσαριωτάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου λίγες εβδομάδες μετά την άνοδο της ομάδας παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μοιράζοντας μαζί μας το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Πόρος, τον οποίο χαρακτήρισε ως ομάδα-σταχτοπούτα.

Το κείμενο:

“Η προσπάθεια είναι να διατηρηθεί η ίδια φιλοσοφία που έχουμε. Δηλαδή θα δώσουμε στα νιάτα, να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να παράγουμε συνεχώς κοινωνικό έργο. Εμείς είμαστε μια συνοικιακή ομάδα που περισσότερο λειτουργούμε σαν πολιτιστικός σύλλογος. Έχουμε μια δική μας φιλοσοφία που θέλουμε να την κρατήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τη γειτονιά μας. Ιδρυθήκαμε πριν από 12 χρονια και περισσότερο μια παρέα και μια γειτονιά παλεύει καθημερινά. Θέλαμε να φέρουμε κάτι καινούργιο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν συνδρομές στα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής”.

Για το το στόχο του συλλόγου τόνισε

“Η ομάδα θα προσπαθήσει να οργανωθεί διοικητικά για να είναι υπερήφανη για αυτό που κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υποβιβαστεί. Είχα δηλώσει σε μια εκπομπή ότι ο Πόρος θα είναι η ομάδα σταχτοπούτα της κατηγορίας και εμείς θα παλέψουμε”.