Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Κριός Ασπροπυργου 4-5

Published

on

Ματς για γερά νεύρα στο Πανόραμα. Ο Κριός Ασπροπύργου επαναπαύτηκε στο 0-4, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Αστέρα Άνω Λιοσίων, που έκανε μια επική επιστροφή ισοφαρίζοντας σε 4-4, με τον Κριό τελικά να παίρνει τη νίκη στο φινάλε με 5-4 και να σημειώνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Δυο γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Γκιτάκου έβαλε  ο Μεϊμαρίδης(10′, 21′) και από ένα οι  Σφακιανάκης Αγγ.(28′), Συμεωνίδης(35′) και Λακάι(82′).

Ο Αστέρας του Κώστα Τσατσρώνη βρήκε δίχτυα με τους Ντάνο Σ.(39′), Καλαμιώτη Α.(55′),  Παπαδόπουλο(62′ αυτογκόλ) και Αξή(64′).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά ο Λάζαρος Παπαγεωργίου του Κριού, ο οποίος στη διάρκεια της προθέρμανσης για να μπει αλλαγή, φέρεται να του κόπηκε ο σύνδεσμος στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Παράπονα από τη διαιτησία του Χαμπιλάι έχει ο Αστέρας, που φωνάζει επίσης για οφσάιντ στον βοηθό Μαυρομάτη στο πέμπτο γκολ του Κριού.

ΑΣΤΕΡΑΣ:  Καλαμιώτης Π., Κλιματιανός(13′ λ.τρ. Ρουσάκης), Σερέπας, Ντάνος Ε., Κυρίτσης, Χαντζώκος, Καλαμιώτης Α.(80′ Καμπόλης), Παλαβός, Ντάνος Σ., Ντάνος Π., Αξής.

ΚΡΙΟΣ: Σοφιανίδης, Λακάι, Πουρουζίδης, Γιαϊλίδης(69′ Μιχαηλίδης), Σφακιανάκης Αντ. Συμεωνίδης(87′ Πέππας), Σφακιανάκης Αγγ.(46′ Παπαδόπουλο), Γεωργιάδης, Μεϊμαρίδης, Τόλας, Μασμανίδης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ