Connect with us

6ος Όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας: “Η άνοδος δεν μας προσφέρεται, αλλά μας ανήκει” 

Published

on

Με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα στο Facebook, ο Αστέρας Αμαλιάδας ουσιαστικά εκφράζει την ικανοποίηση του για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου δικαίως κέρδισε την άνοδο.

Οι πρωταθλητές του 5ου ομίλου υπογραμμίζουν ότι αξίζουν περίτρανα να βρίσκονται στην Football League αφού όσο περνούσαν τα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου ήταν ανώτεροι, με αποκορύφωμα τα δυο εκτός έδρας ματς. Παράλληλα, δηλώνουν ότι όσα και να ειπωθούν τις επόμενες ημέρες, ο Αστέρας θα απαντήσει σε όλες τις εκδοχές.

Αναλυτικά το κειμενο:

“Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στη Football League. Η ομάδα μας, με εννέα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη σε αυτή τη σειρά των αγώνων. 
Ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει την άνοδο στη Football League. Μια άνοδος, η οποία θα επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες, καθώς σε πλήρη εφαρμογή των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας ανήκει δικαιωματικά στα επαγγελματικά σαλόνια.
Πολλά μπράβο στους τεράστιους παίκτες μας, πολλά μπράβο στην τεχνική μας ηγεσία. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα πέρασε ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα Σε όλα τα παιχνίδια την αξία του, όντας από παιχνίδι σε παιχνίδι και καλύτερος, με αποκορύφωμα τα δυο εκτός έδρας νικηφόρα παιχνίδια μας, τα οποία μας κατατάσσουν αγωνιστικά και ηθικά, στη θέση της κορυφαίας ομάδας.
Μεγάλες προσωπικότητες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν ως ουδέτεροι τον Αστέρα Αμαλιάδας, ομολόγησαν την ανωτερότητα και την ποιότητα της ομάδας μας, συνεχάρησαν τους ιθύνοντες και παραδέχθηκαν ότι το σύνολο αυτό, η ομάδα αυτή, έχει θέση στη Football League και μόνο εκεί.
Ίσως τις επόμενες μέρες ειπωθούν πολλά από πολλές πλευρές. Όταν θα έρθει η ώρα θα αναλυθούν και από την πλευρά μας τα πάντα και θα αποδείξουμε ότι η θέση μας είναι στη Football League, η άνοδος είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρεται, αλλά κάτι το οποίο δικαιωματικά μας ανήκει.
Εκείνο που αυτή τη στιγμή έχει σημασία, είναι ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετράει σε πέντε παιχνίδια τρεις νίκες μέσα στο γήπεδο, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των πάντων”.