Connect with us

6ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης: Απογοήτευση για το αποτέλεσμα – Στροφή σε ΑΕΚ

Published

on

Ο Αστέρας Βάρης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα την Κυριακή αφού ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Περαμαϊκό με 1-0. Όπως γίνεται αντιληπτό, η απογοήτευση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στον Κ.Παντζαρίδη ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος τόνισε: ”Tο ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Δεν μας βγήκε η απόδοση που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Σε αυτό συντέλεσε η αποφασιστικότητα του Περαμαϊκου που ήθελε το παιχνίδι και πάλεψε γι αυτό. Η εικόνα η δική μας δεν έδειχνε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας. Όπως και να έχει, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για το αποτέλεσμα”.

Στροφή στην ΑΕΚ

Επόμενος αγώνας για το σωματείο από την Ανατολική Αττική είναι με την ΑΕΚ ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μενίδι και η προετοιμασία θα ξεκινήσει σήμερα αφού χθες οι παίκτες απόλαυσαν το ρεπό τους.

«Κομπλέ» ο αρχηγός

Όσον αφορά στον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας, Αργύρη Πλίτση, η κατάσταση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία και όλα δείχνουν ότι θα μπει σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Να σημειωθεί ότι ο Πλίτσης είχε δεχτεί αγκωνιά στον αγώνα με τον Περαμαϊκό με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply