Connect with us

4ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης-Ατρόμητος Πειραιά 1-1

Published

on

Παρότι ο Αστέρας Βάρης καιγόταν για τους βαθμούς στον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά στη μάχη που δίνει για την παραμονή δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Πάντως, στις τάξεις των γηπεδούχων υπάρχει προβληματισμός από τη διαιτησία θεωρώντας ότι έπρεπε να καταλογισθεί γκολ η κεφαλιά του Βασιλείου στο 85′, με τους ανθρώπους των κυανόλευκων να θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον Παπασάββα για να έρθει ο Ράπτης στο 41′ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο σουτ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν το 2-1, όμως δεν τα κατάφεραν αφού η τύχη δεν συμμάχησε μαζί τους. Συγκεκριμένα, στο 72′ ο Γεωργιάδης είχε δοκάρι με φάουλ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Βασιλείου στο 87′. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 53′ ακυρώθηκε γκολ του Ευθυμιάδη ως οφσάιντ για τον Ατρόμητο.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Φώτη Θανέλλα παρέμεινε στην 10η θέση, ωστόσο η διαφορά από την Κηφισιά αυξήθηκε κατά δυο βαθμούς.

Διαιτητές: Ψυχούλας, Φίλος-Παγούρας (Βοιωτίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Ιωακειμίδης (60′ λ. τρ. Τσαφταρίδης), Νιφαδόπουλος (60′ Μανιδάκης), Τσακιράκης, Βασιλείου, Αγκόλη, Γεωργιάδης, Παπασάβας, Κουιρουκίδης (76′ Χατζησάββας), Πασαλίδης, Ντάγκρας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Αθανασόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης, Φυσαράκης, Χριστόπουλος, Σενάι, Ράπτης, Σαμιώτης, Δανασής, Παναγιωτόπουλος (65′ Καψαλόποδας (78′ λ. τρ. Μιχαηλίδης)), Ευθυμιάδης (53′ Γεωργίου).