Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αστέρας Βάρης – Κορωπί 3-0

Published

on

Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα επικράτησε με  3-0 επί του Κορωπίου και έφτασε τις δεκατέσσερις νίκες και τους 44 βαθμούς. Αύξησε τη διαφορά της από την δεύτερη Τριγλία στους 11 πόντους. Έτσι μπήκε με το δεξί στο δεύτερο γύρο και φαντάζει το φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Μέχρι το 32΄ που δέχτηκε  γκολ, το Κορωπί στεκόταν σωστά στο γήπεδο και είχε αγωνιστικό πλάνο. Έκλεινε τους χώρους και πρεσάριζε ψηλά τη Βάρη. Με μεγάλες διαγώνιες μπαλιές του Ζαραδούκα προσπαθούσε να αξιοποιήσει την ταχύτητα των Λούρμπα και Μάργαρη.

Από την άλλη, η Βάρη είχε υπομονή και ηρεμία στην ανάπτυξη της  και στο πρώτο κενό που βρήκε, το εκμεταλλεύτηκε ο Σάμιος που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 32΄. Στο 42΄ σουτ του Παντέλη, ο οποίος έκανε στροφή ογδόντα μοιρών, πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάτω δοκάρι του Μαρινάκη. Στο 44΄ ο Δημητρόπουλος με σουτ έκανε το 2-0 και  έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 55΄ γκολ ποίημα του Χαλκιά όταν βρήκε εκτός φάσης τον Αφουξενίδη και σούταρε από το ημικύκλιο της σέντρας. Στο 60΄ έκανε τρεις αλλαγές κατευθείαν ο Ηλιόπουλος αλλάζοντας το σχήμα, αλλά πλέον ήταν αργά. Στο 67΄ χαμένο τετ α τετ για τους γηπεδούχους με τον Παπανικολάου και στο 75΄ χαμένο πέναλτι για την Βάρη, όταν ο Ντούλιας έστειλε την μπάλα απελπιστικά ψηλά άουτ.

Έτσι, ο Αστέρας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο με αγγλικό σκορ (3-0) σε βρετανικό καιρό (τσουχτερό κρύο).

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια Δ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς (77΄ Βεϊόγλου), Λεοντίου (60΄ λ. τ Κοφσανίδης), Λάσκος, Μάναλης, Μάγγος, Παπανικολάου (82΄ Σανσάρογλου), Δημητρόπουλος, Καλιαμπάκας (76΄ Νιούμαν), Σάμιος, Ντούλιας

ΚΟΡΩΠΙ (Ηλιόπουλος) Αφουξενίδης, Μανασσής (60΄ Γκρουστιώτης Ν.), Κλήμης, Μπαρδούσης, Ξένος, Καρκασίνας (60΄ Λημνιός), Παντέλης, Cotov, Μάργαρης, Λούρμπας (60΄ Haddad), Ζαραδούκας (75΄ Γκρουστιώτης Κ.)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com