Connect with us

6ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης: Παραίτηση Πάπιου

Published

on

Ο κ. Δημήτρης Πάπιος υπεύθυνος των Ακαδημιών και αντιπρόεδρος του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης με γραπτή του επιστολή  γνωστοποίησε την παραίτηση του. Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς , κατάθεσης ψυχής και πολλών ωρών απασχόλησης στίς Ακαδημίες του Κυανού Αστέρα Βάρης αλλά και στην μεγάλη μας ομάδα από το πόστο του αντιπροέδρου , νομίζω πώς προσέφερα και εγώ ένα λιθαράκι στην αναδιοργάνωση αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία του Αστέρα για την επίτευξη των στόχων μας.

Ενας κύκλος λοιπόν 2 χρόνων έκλεισε και νομίζω ότι μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια , με συνέπεια έδωσα εγώ και οι συνεργάτες μου δείγματα γραφής για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι Ακαδημίες αλλά και γενικότερα ένα αθλητικό σωματείο. Θά ήθελα να τονίσω ότι οι Ακαδημίες δεν οφείλουν σε κανέναν ούτε ένα ευρώ.

Γενικότερα η ομάδα μας και οι Ακαδημίες λειτουργούν άψογα.

 

Σε αυτό το σημείο θά ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου , φίλους και γονείς πού στάθηκαν δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις μου και πίστεψαν στην φιλοσοφία μου.

 

Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην αγαπημένη μας ομάδα και να είμαι συνεπής έτσι όπως έχω μάθει σε όλη την πορεία μου μέχρι σήμερα.

 

Η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με πρόσωπα ή φίλους του Αστέρα που μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια προσπάθησαν να μειώσουν και να λοιδορήσουν το έργο μας. Στον Αστέρα δεν ήρθα από μόνος μου , με παρακάλεσαν να βοηθήσω και το έκανα ανιδιοτελώς , χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες ή άλλους πονηρούς σκοπούς , χωρίς σκοπιμότητες. Η αγάπη μου για τα παιδιά να μάθουν ποδόσφαιρο και να προχωρήσουν στη ζωή τους με αυτοπεποίθηση και καθαρή σκέψη ήταν ο μοναδικός λόγος ενασχόλησης μου στον Αστέρα.

 

Είμαι βαθιά συγκινημένος και ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη , τις εμπειρίες και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.

 

Τέλος θα είμαι κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα και θα παρακολουθώ με χαρά τις επιτυχίες της.

 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Πάπιος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply