Connect with us

4ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης: Χάθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος!

Published

on

Παρά την επίθεση που… δέχτηκε ο προπονητής του Αστέρα Βάρης, Φώτης Θανέλλας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Πάπιος φαίνεται ότι στηρίζει απόλυτα τον προπονητή ο οποίος όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανόλευκοι αποτελεί διακαή πόθο πολλών συλλόγων. Παράλληλα, στο κείμενο υπογραμίζεται ότι η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τους παίκτες και γι αυτό το λόγω προχώρησε και τις απαραίτητες πληρωμές των οδοιπορικών. Στον επίλογο της ανακοίνωσης μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της περιοχής προκειμένου να στηρίξει την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Το παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας αποτελεί παρελθόν.Οι κινήσεις μας έχουν δρομολογηθεί και υπεύθυνη για το υγιές μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η Ε.Π.Ο.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και βρίσκει τον Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης ενωμένο σαν μια γροθιά. Ο προπονητής μας κ. Θανέλλας μπορεί να είναι ο διακαής πόθος πολλών ομάδων και είθισται στην Ελλάδα να πυροβολούν το δέντρο με τους καρπούς. Να είναι σίγουροι όλοι, ότι ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης θα πετύχει τον στόχο του. Ο προπονητής μας αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε, έχει και θα έχει την πλήρη στήριξη του προέδρου κ. Δ. Πάπιου και του ΔΣ.

Απόδειξη ότι σήμερα η διοίκηση και ο πρόεδρος του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης προχώρησαν στις πληρωμές των οδοιπορικών των ποδοσφαιριστών παρά την πικρή γεύση μιας άδικης ήττας. Θα είμαστε συνεπείς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε όλα αυτά που έχουμε υποσχεθεί όπως εξάλλου έκανε πάντα ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης.

Καλούμε τον κόσμο μας για άλλη μια φορά να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Η οικογένεια του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης είναι ένα απο τα ζωντανά και υγιή κύτταρα της κοινωνίας μας και του αθλητισμού στα 3Β, αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα.