Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας Εξαρχείων: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός…

Published

on

Μετά και  την ανανέωση της συνεργασία του  συλλόγου των Εξαρχείων με τον coach Στέλιο Λυμπερόπουλο ξεκίνησε  ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά

Στο τελευταίο συμβούλιο τις χρονιάς βρέθηκαν όλα τα μέλη τις διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο τις επιτροπής ποδοσφαίρου κο Παρασκευά Μηλιώνη , τον αντιπρόεδρο και ψυχή τις ομάδας κο Βαγγέλη Αραβαντινό , τους εφόρους κκ Μωραίτη Δημητρη , Ματθαίο Μιχάλη , Παππά Χριστοφορο, τους εκπροσώπους τις εξέδρας κκ Ξανθόπουλο Δημο, Ζωίδη Θοδωρή και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Ευγένιο Χριστοδούλου . Αφου έγινε ο οικονομικός απολογισμός τις τρέχουσας χρονιάς , συζητήθηκαν διάφορα θέματα ( Βudget 2013-14 ) μεταγραφές , αποδεσμεύσεις κλπ

Σε ότι έχει να κάνει με παραχωρήσεις και μεταγραφές : οι Ντάτσης Δημητρης και ο Κίτσος Βασίλης επιστρέφουν στις ομάδες τους ( ΑΣ Παπάγου ) γίνεται όμως προσπάθεια ( το έχει αναλάβει ο κος Αραβαντινος ) να μείνει άλλη μια χρονιά ο Ντάτσης που ήταν εκ των κορυφαίων αμυντικών τις Β΄ κατηγορίας φέτος .Ελεύθεροι έμειναν οι Καυκιάς και ο Ορούτσι και  ακόμη 2 ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον σύλλογο να βρίσκονται στο ροστερ και την νέα σεζόν .

Επιθυμία του coach Λυμπε είναι να δουλέψει με το πολύ 25 παίκτες .

Στα των παραμονών επιτυχία τις διοίκησης ειναι οι ανανεώσεις των Παυλή, Χάσκα , Κωνσταντόπουλο , Γκραμπότσκα που ειχαν προτάσεις απο αρκετές ομάδες αλλα τελικά πείστηκαν να παραμείνουν στην αγαπημένη τους ομάδα . Το ζεστό θέμα παραμένει ο Σαλτογιάννης που έχει και αυτός προτάσεις και η διοίκηση ευελπιστεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε ( το θέμα αυτό χειρίζεται ο κος Μηλιώνης ) .

Nέες μεταγραφές , δεν θα γίνουν πολλές ( ο Αστέρας κράτησε κατά 80 % τον κορμό του ) και θα κυνηγήσει 2 μικρούς ( 98 αρηδες ( υπάρχει συνεργασία με το φίλο σωματείο Κρόνος Αθηνών ) και από πλευράς μεγάλους ! έχει έλθει σε συμφωνία με εναν τερματοφύλακα που θα αναλάβει και την εκγύμναση των τερματοφυλάκων , επίσης προχωρημένες συζητήσεις με 2 κεντρικούς ( επιτελικό και δεξί χαφ ) , ενός μπακ , και ενός επιθετικού .

Επιστρέφουν ακόμα ο αρχηγός Πλούμης ( από τραυματισμό που τον κράτησε ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης ) , ο Φωτιάδης που είχε δοθεί δανεικός και ο Ντουμιτρίου .

Η έναρξη τις προετοιμασίας ορίστηκε για τις 19 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο τις Φιλοθέης , και στην Αλεπότρυπα, το πρώτο φιλικό θα γίνει όπως κάθε χρόνο με τον ΑΣ Παπάγου ( στο Χολαργό ) και στο τουρνουά του αείμνηστου Μιχάλη Λώλου ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει  την Λαύρα Αργυρούπολης ( πριν τον αγώνα θα διεξαχθεί φιλικός αναμέτρηση με τους Βετεράνους του Αστέρα ( ο αντίπαλος δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα , προσπάθεια γίνεται να είναι η μικτή του ΠΣΑΠ .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply