Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας Εξαρχείων: Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Published

on

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς στον Αστέρα Εξαρχείων όπου και το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της επιτροπής ποδοσφαίρου Παρασκευά Μηλιώνη και τον αντιπρόεδρο και «ψυχή» της ομάδας Βαγγέλη Αραβαντινό. Επίσης συμμετείχαν οι έφοροι Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Ματθαίος και Χριστοφόρος Παππάς, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Ευγένιος Χριστοδούλου και οι εκπρόσωποι της εξέδρας Δήμος Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζωΐδης. Αφού έγινε ο οικονομικός απολογισμός της τρέχουσας χρονιάς, συζητήθηκαν διάφορα θέματα με κυριότερα το μπάτζετ που θα υπάρχει τη νέα σεζόν καθώς και οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις παικτών. Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι ο Βασίλης Κίτσος έχει επιστρέψει στον Παπάγου, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Δημήτρη Ντάτση, αν και επιθυμία των «μελανόλευκων» και του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Το θέμα πάντως της παραμονής του -κορυφαίου αμυντικού της περσινής σεζόν στην Β’ ΕΠΣΑ- το έχει αναλάβει προσωπικά ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Αραβαντινός. Ακόμη, ελεύθεροι έμειναν ο 20χρονος Δημήτρης Καυκιάς και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Έρλιντ Ορούτσι ο οποίος και πραγματοποίησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας συνολικά 3 τέρματα.

 

Παρέμειναν οι βασικοί

 

Αντίθετα επιτυχία της διοίκησης θεωρούνται οι παραμονές του 23χρονου τερματοφύλακα Σταμάτη Παυλή (25 συμμετοχές), του 24χρονου επιθετικού Αποστόλη Χάσκα (29 συμμετοχές με 8 γκολ), του 27χρονου μέσου Σωτήρη Κωνσταντόπουλο (19 συμμετοχές με 2 γκολ) και του 23χρονου μεσοαμυντικού Άντι Γκραμπότσκα (23 συμμετοχές με 1 γκολ) που είχαν προτάσεις από αρκετές ομάδες αλλά τελικά πείστηκαν να παραμείνουν στην αγαπημένη τους ομάδα. Τέλος προσπάθειες γίνονται για την παραμονή και του 30χρονου μέσου Αριστείδη Σαλτογιάννη (18 συμμετοχές με 3 γκολ), του οποίου το θέμα έχει αναλάβει ο Παρασκευάς Μηλιώνης. Ακόμη το θετικό στον Αστέρα είναι πως από τη νέα σεζόν επιστρέφει ο αρχηγός Ανδρέας Πλουμης όπου και ο σοβαρός τραυματισμός του τον κράτησε εκτός για ένα χρόνο, ενώ ακόμη επιστρέφει από τους δανεισμούς οι Φωτιάδης και Ντουμιτρίου.

 

19 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Από εκεί και πέρα η έναρξη τις προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ορίστηκε στις 19 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο τις Φιλοθέης, ενώ το πρώτο φιλικό θα γίνει όπως κάθε χρόνο με τον Παπάγου στο Χολαργό.

 

Χαμός στο Καφέ «Ψήστο»

 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η μπύρα έρεε άφθονη την Παρασκευή στο Καφέ «Ψήστο» για τους φίλους του Αστέρα Εξαρχείων η προσέλευση των οποίων ήταν αρκετά μεγάλη. Άλλωστε μόνο και μόνο που το συγκεκριμένο μαγαζί ανήκει στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ευγένιο Χριστοδούλου, είναι αρκετός λόγος για να γίνει αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως το Καφέ-Μεζέ «Ψήστο» βρίσκεται στην Πλατεία Εξαρχείων Ανδρέα Μεταξά 9-11, με την στήλη να εύχεται από την πλευρά της στον Ευγένιο να έχει πάντα καλές δουλειές.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply