Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Κερατσινίου- ΑΟ Πειραιάς 1-2

Published

on

Σε ένα αρκετά νευρικό παιχνίδι, με αποβολές στο τέλος, ο ψυχωμένος ΑΟ Πειραιάς επικράτησε με ανατροπή 2-1 στη Χαραυγή επί του Αστέρα Κερατσινίου και επανήλθε στις νίκες μετά από 10 ολόκληρες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Μαργαντίνη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μάλιστα από το 10′ και μετά οι γηπεδούχοι συνέχισαν με παίκτη λιγότερο, καθώς τραυματίστηκε ο Βενέτης και δεν υπήρχε άλλος μικρός να τον αντικαταστήσει.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Κισαπίδη κατάφερε να φέρει “τούμπα” το ματς με γκολ των Μανιά(62′) και  Δρογγίτης(76′). Οι Καμινιώτες έχασαν και δύο πέναλτι με τους Δρογγίτη(29′- άουτ) και Παπαδόπουλου(68′- απέκρουσε ο Γουσγουνέλης).

Ο διαιτητής Αλεξίου Στο 82′ του αγώνα απέβαλα τον Γονατά Βασίλειο με δεύτερη κίτρινη. Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο εξύβρισε και απείλησε το διαιτητικό τρίο. Στο 84′ απέβαλα με απευθείας κόκκινη τον Κάβουρα για εξύβριση και χειρονομία στο πρόσωπο του διαιτητή.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Γονατάς Β., Τζαβέλλας, Βασιλικός(62′ Δρένης), Ρηνιώτης, Τσούλι(65′ Μπρουζάκης), Ικόνομη, Δεσύλλας, Μαργαντίνης(80′ Καλαφατέλης), Κάβουρας, Βενέτη.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λάτσινος, Ριζόπουλος, Λαμπρόπουλος Μ.(67′ Μαυρόπουλος), Λαμπρόπουλος Π.(92′ λ.τρ. Φεργαδιώτης), Λαμπρόπουλος Κ., Τσιτσιλιάγκος, Παπαδόπουλος, Κόρμπης(46′ Χατζηδημητρίου), Δρογγίτης, Μανιάς, Ζέρο(86′ Κουτσούκος).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ