Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Κερατσινίου- Αργοναύτης 1-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

Ένα αρκετά σκληρό αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Χαραυγής ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ με το αποτέλεσμα να είναι μια απόλυτα δίκαιη ισοπαλία με σκορ 1-1… Ο ΑΣΤΕΡΑΣ που έπαιζε με πολλές ελλείψεις μπήκε πιο δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 8′ με κεφαλιά του Λιγγόπουλου, αλλά ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ σταδιακά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έχασε καλές ευκαιρίες με τον Θεμελάκη στο 12′ και με τον Βλαντούση στο 32′. Στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό, οι γηπεδούχοι τον Ρηνιώτη και οι φιλοξενούμενοι τον Θεμελάκη… Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν εντελώς μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο. Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ τελικά ισοφάρισε στο 60′ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Βοσινάκη που έγραψε από κοντά το 1-1! Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού την μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον νεοεισελθόντα Λούλε που νικήθηκε δις από τον αντίπαλο τερματοφύλακα… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Άγγελος Αλεξίου με βοηθούς τους Παύλο Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Γκολέ, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Αντώνης Δημακάκος…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ. (Χρήστος Πολύζος): Γουσγουνέλης, Ρηνιώτης (45′ Καλαφατέλης, 86′ Χριστοδουλάκος), Τζαβέλλας, Σιδηρόπουλος, Χατζιλάρι, Γονατάς, Βασιλικός, Βενέτης, Λιγγόπουλος, Σπυριδάκης, Κάβουρας.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Γιώργος Ξυπολυτάς): Φουστέρης, Κουτεντάκης (72′ Χάσκο), Τοροσιάν, Παπαβασίλης, Μουστάκας, Ξυπολυτάς, Βοσινάκης (82′ Λούλε), Τέτα, Θεμελάκης (43′ Κατσούλης), Λιάρος, Βλαντούσης (46′ Μπάλλα)