Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Κερατσινίου- Πανιώνιος Κερατσινίου 1-2

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χαραυγής ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, με τελικούς νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-2… Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν και την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κλοπώδη, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Πολύζου ανέβασαν την απόδοσή τους, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, και αφού έχασαν καλές ευκαιρίες στο 15′ με τον Τσούλι, στο 17′ με τον Δεσύλλα και στο 25′ με τον ίδιο παίκτη, στο 27′ ο Μαργαντίνης έγραψε από το ύψος της περιοχής το 1-0 με πλασέ! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους Κλοπώδη στο 41′ και τον Μαργαντίνη στο 44ο λεπτό… Το Β’ ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό, αφού από το 55′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Βενέτη, και με την ομάδα του Χρήστου Πολύζου να μην έχει δικαίωμα αλλαγής, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έγινε πολύ πιο επιθετικός. Τελικά ο Χατζηγεωργίου ισοφάρισε στο 66′ σε 1-1 και ο Κλοπώδης στο 75′ “γύρισε” το παιχνίδι σε 1-2! Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με ισάριθμες κεφαλιές… Στο μεταξύ ο Λεφάκης είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 70′ για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ χωρίς επίσης να υπάρχει δικαίωμα αλλαγής, ενώ ο σκόρερ Κλοπώδης αποβλήθηκε στην φάση του δεύτερου γκολ αφήνοντας την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές! Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά που ο ΑΣΤΕΡΑΣ αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή στο 88′ με τον Τσούλι, αλλά μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και έμεινε το 1-2 για την ομάδα του Βαγγέλη Κώτου… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντρέας Σερέπας με βοηθούς τους Αρίσταρχο Μαμσάκο και Παναγιώτη Γκολέ, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Νίκος Γεράκης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ. (Χρήστος Πολύζος): Γουσγουνέλης, Τσούλι, Τζαβέλας, Βασιλικός, Ρηνιώτης, Βενέτης, Λιγγόπουλος, Δεσύλλας, Μαργαντίνης, Λάζο (60′ Ικονόμι), Βενέτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. (Βαγγέλης Κώτος): Χατζαντώνης, Τσούτης, Κλοπώδης, Πολλάτος, Μποζίκης (37′ Χατζηγεωργίου), Ευθυμιάδης, Λεφάκης, Φλαμπούρης, Γαμβριάς, Λαζάρου (37′ Τσιάκος Π., 47′ Παρασκευόπουλος), Τσιάκος Κ. (37′ Καραθάνος)