Connect with us

stoplekto

Αστέρας Κερατσινίου: “Ραντεβού με όλους σας στα πλέι οφ…”

Published

on

Ο Αστέρας Κερατσινίου, μέσω του Προέδρου του Παναγιώτη Ιωακείμ ανάρτησε την παρακάτω δημοσίευση στην σελίδα του συλλόγου στο facebook:

“Μετά το πέρασμα και της 25′ αγωνιστικής και πλέον στης διακοπή για τις μέρες τού Πάσχα η ομάδα μας έχοντας πλέον εξασφαλίσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές και μαθηματικά την είσοδό της στα πλέι-οφ ανόδου για πέμπτη συνεχόμενη φορά .

Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στη Νίκη Ρέντη για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλό μας . Μία χρόνια πού θα χαρακτηρίζαμε την πορεία μας σαν καρδιογράφημα καθώς δεν έχουμε ισοπαλία(15Ν και  10 Η). Και καθαρά και μόνο με το σπαθί τής όπως κάνει πάντα.  Βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε κάποιες περίεργες συμπεριφορές από  διαιτητικά λάθη, θα μιλάγαμε για το πλέον πιο αγωνιστικό και μόνο πρωτάθλημα.  Πλέον όλοι στην οικογένεια τού Αστέρα Α.Σ Αστέρας Κερατσινίου ζούμε και αναπνέουμε για τούς τρεις τελικούς των πλέι-οφ. Διασφαλίζοντας πλέον την 90χρονη ιστορία της ομάδας και θέλοντας να πανηγυρίσουμε φέτος και την επιστροφή της ομάδας μας στους μεγάλους τού Πειραιά, θα βιντεοσκόπηθουν όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ για το αρχείο τής ομάδας μας.

Να ευχηθούμε σε όλους σάς καλό Πάσχα και καλές γιορτές με υγεία και η Ανάσταση τού Κυρίου να μας κάνει όλους καλύτερους και πιο σωστούς ανθρώπους .

Υπ 1: Εμείς το αγροτικό μας το κάναμε παιδιά εντάξει .

Υπ2: Εμείς και θέλουμε και μπορούμε .

Υπ 3: Ραντεβού με όλους σας στά Πλέι-οφ .

Μόνο ΑΚ”.