Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αστέρας Μαγούλας- Απόλλων Ποντίων 3-3

Published

on

Ένας Αστέρας Μαγούλας που θύμισε κάτι από τις παλιές καλές του μέρες, αρνήθηκε να χάσει, καθώς αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ με 1-3, κατάφερε να επιστρέψει και να ισοφαρίσει σε 3-3 τον Απόλλωνα Ποντίων, που υπέστη σημαντική βαθμολογική απώλεια.

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σιδηρόπουλου στο 28′, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας και εκείνος με πέναλτι του Παπακωνσταντίνου στο 39′.
Ο Απόλλωνας πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο με τον Βουρνάζο(44′) και πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με τον Καραγιώργο στο 51′.
Κάπου εκεί οι Πόντιοι εφησυχάστηκαν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας, που κατάφερε να “κλέψει” το βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Τσιανάκα(62′) και Απαζίδη(84′).

Σωστός ο διαιτητής Αλιάγας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μικρός, Σταλμπουτζής, Χωραβάτης, Λογοθέτης, Χιονίδης, Τεπέτοβ(90′ Μυρσινιάς), Τσιανάκας, Μπέχλης, Απαζίδης, Χαλκίδης(61′ Κέσοβ), Παπακωνσταντίνου(79′ Αραπάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ηλιάδης, Ασλανίδης, Καραγιώργος, Βουρνάζος, Κομιώτης, Σιδηρόπουλος Λ., Νάκας, Αθανασιάδης, Κωσταράς(68′ Πουρουζίδης), Κουσίδης, Μπινιάκος.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ