Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αστέρας Μαγούλας- Ζωφριάς 6-1

Published

on

Σε μεγάλη μέρα ο Αστέρας Μαγούλας  στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σάρωσε με 6-1 την σαφώς ασύνδετη ακόμα Ζωφριά και πήρε μια άτυπη ρεβάνς για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο περσινό πρωτάθλημα, όπου ι φιλοξενούμενοι είχαν θριαμβεύσει με 8-1.

Δυο γκολ για την ομάδα του Θανάση Καραπαναγιώτη έβαλε ο Τσιανάκας(25’, 62’) και από ένα οι Λογοθέτης Α.(17’), Σούτας(60’), Κικίδης(74’) και Παυλάκης(85’). Αξίζει να σημειώσουμε για τον Αστέρα, ότι ξεκίνησε την ενδεκάδα με δυο μικρούς, τους Κορωναίο(16 ετών) και Μοίρα(16 ετών), ενώ πήραν χρόνο επίσης και οι αναπληρωματικοί  Ράλλης(17 ετών), Χαραλαμπίδης(18 ετών) και Σούτας(18 ετών), με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει.

Για τη Ζωφριά, που ακόμα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, είχε μειώσει σε 2-1 ο Μπουραντάς(43’).

Σωστός ο διαιτητής Χρόνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεφανίδης, Χωραβάτης, Κορωναίος, Κικίδης, Αμπαζάι, Χαραλαμπίδης(70’ Ράλλης), Λογοθέτης Α.(24’ Σούτας), Καλαϊτσίδης, Τσιανάκας(85’ Μουστάκας), Απαζίδης, Μοίρας(79’ Παυλάκης).

ΖΩΦΡΙΑ: Γελάρδος, Μανωλάς(46’ Σεφερλής), Καλαμποκάνας, Σταύρου, Τσιάκαλος(73’ Οικονομίδης), Κατσαρός, Σούλα(55’ Φελλάς), Πανάκιας, Ιωσηφίδης(80’ Μουταφτσής), Μπουραντάς, Καγιούλης.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ