Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αστέρας Μαγούλας: “Καταστρέφουν το ποδόσφαιρο με…”πρέπει”

Published

on

Από τον Αστέρα Μαγούλας δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Όπως τονίζουμε συνεχώς, η νέα προσπάθεια που φέτος ξεκινήσαμε, γίνεται σε καθαρά ποδοσφαιρικό πλαίσιο & απέχει έτη φωτός από φτηνές πρακτικές ανακοινώσεων & καταγγελιών.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι θα σιωπούμε, όταν βλέπουμε την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας & του τεχνικού επιτελείου να βιάζεται, επειδή “πρέπει”.

Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κ. Χρόνη για την -ακόμη μια φορά- άψογη διαιτησία του. Νιώθουμε βαθύτατα την ανάγκη, να προτείνουμε επίσημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ορίσει τον κ. Χρόνη ως πρώτο διαιτητή σε όλα τα εναπομείναντα μας παιχνίδια, έως το τέλος της περιόδου!

Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εθνικό Πανοράματος για την άψογη φιλοξενία του, η οποία πέρα από τα βασικά (αποδυτήρια, ζεστό νερό κλπ) περιελάμβανε -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα πάντα- και κινήσεις πολεμικών τεχνών εναντίον παικτών μας και εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο χωρίς διακριτικά. Στον Εθνικό, ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια & να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός σε αυτά!

Με υπερηφάνεια για την ομάδα μας, ενημερώνουμε το ποδοσφαιρόφιλο κοινό της Δυτικής Αττικής, πως η σημερινή, ήταν η 2η ήττα του Αστέρα μετά από 22 αγωνιστικές στη φετινή περίοδο.

Σε πείσμα των καιρών, όσο κάποιοι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο με “πρέπει”, εμείς προσπαθούμε φανατικά να ανεβάσουμε το επίπεδο με “θέλω”. Α, και μπαλάρα.

Ο σεβασμός που εισπράττουμε καθημερινά από όλους (ασχέτως που κάποιοι δεν “πρέπει” να τον δείχνουν) είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε!

Ραντεβού στο χορτάρι”.