Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αστέρας Μαγούλας- Νέα Πέραμος 0-1

Published

on

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ πήρε η Νέα Πέραμος. Το συγκρότημα του Άρη Κακογιάννη πέρασε αλώβητο από τη Μαγούλα, επικρατώντας με 1-0 του ανώτερου στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Τσιανάκα στο 8′.

Στην επανάληψη η Νέα Πέραμος για ένα τέταρτο πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Αφού στο 70′ είχε δοκάρι από φάουλ του Δουκάκη, στο 71′ από μια στημένη φάση ο Γεωργιάδης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της πρόκρισης.

Ο Αστέρας στη συνέχεια πίεσε και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90′, με τον Παπακωνσταντίνου να αστοχεί εξ επαφής.

Στο 95′ και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής των Λογοθέτη Φ. και Φιαμέγκου που συνεπλάκησαν. Στο ίδιο ο λεπτό, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος φίλαθλος που υποστήριζε τη Νέα Πέραμο πέταξε στο γήπεδο μπουκάλι με νερό που χτύπησε χωρίς να τραυματίσει ποδοσφαιριστή τον φιλοξενούμενων….

Ρεσιτάλ διαιτησίας από το Βάτσιο.

ΑΣΤΕΡΑΣ:  Παπαθανασίου, Φυσαράκης, Λογοθέτης Αγγ., Λογοθέτης Φ., Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Τσιανάκας, Μπέχλης, Λάσκος(66′ Τεπέτωβ), Χιονίδης(54′ Παπακωνσγαντίνου), Μπάλα(90′ Γουβαλάρης).

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ελάνογλου, Δράγασης(60′ Χριστοδουλίδης), Πατσιονίδης, Γεωργιάδης, Πνευματικάκης(44′ λ.τρ. Λημνιάτης), Φιαμέγκος, Καμπόλης, Σεβαστής(78′ Νάκος), Τοπτίδης(60′ Τζελάι), Καραγιάννης(78′ Κοκόση), Δουκάκης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ