Connect with us

stoplekto

Αστέρας Μαγούλας – Νέα Πέραμος 2-0

Published

on

Οι Νέοι του Αστέρα Μαγούλας επικράτησαν 2-0 στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ της Νέας Περάμου και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, (το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0).

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η δύναμη και το πάθος για την πρόκριση κυριάρχησαν, με τις δυο ομάδες να έχουν από δυο δοκάρια. Οι γηπεδούχοι στο 19’ με τον Τσακώνη, και 40’ με τον Μίτκα και οι φιλοξενούμενοι με τους Ταούση στο 28’ και Τσακάι στο 35’. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χάρη Κουστέρη αγωνίστηκε από το 27’ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πατσιονίδη για ανατροπή αντιπάλου όντας τελευταίος αμυντικός.

Οι Μαγουλιώτες άνοιξαν το σκορ στο 70’ με τον νεοεισελθόντα Νερατζίνη και κλείδωσαν την πρόκριση στο 81’ με τον Τσακώνη.

Kαλός ο ρέφερι Βάτσιος  Βοηθοί: Δημόπουλος-Φαρμάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(Γιάννης Μπότσης): Μπακοδήμος, Χάντης Χρ., Μίτκας, Καρίκης, Θεοδωράκης, Νομικός(70′ Νερατζίνης), Χάντης Παν., Μιχαήλος, Τσακώνης(87’Φίλης), Τσαπάρας, Γκίνης(84’Ραπτοδήμος).

 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(Χάρης Κουστέρης): Κεχαγιάς, Κατσανέας(78′ Δημακόπουλος),Πατσιονίδης, Γκογκλάρι, Μικρογιαννάκης, Τσακάι, Καραγιάννης, Νάκος, Τσαούσης(65’Αρστόπουλος), Πετρόπουλος(46’Μπριλής).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply