Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Νίκαιας – Αστέρια Δραπετσώνας 2-0

Published

on

Μέσα σε διάστημα δυο λεπτών στο α ημίχρονο ο Αστέρας Νίκαιας «καθάρισε » με 2-0 τα Αστέρια Δραπετσώνας . Ο Τάσσης στο 22’ άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει αμέσως μετά( 23’ ) ο Ιωάννου.

Οι Δραπετσωνίτες που παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Παρισσόπουλο οι Καραμπετιάν στο 74’ και Πεκώφ στο 89’.

Και οι δυο με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Ωστόσο ο αγώνας επισκιάστηκε από ένα δυσάρεστο συμβάν. Στο 74’ ο Αθανασιάδης έπεσε στο έδαφος με δύναμη .

Αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα .Αμέσως επενέβησαν η γιατρός του αγώνα Αντριάνα Χασκή και ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Καπίνο, που χάρη στις κινήσεις τους γλύτωσαν τον παίκτη των γηπεδούχων από τα χειρότερα. Πάντως για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ: Πνευματικός, Κατσούλας (83’ Ντόκο), Αθανασιάδης (75’ Μυλόρδος), Καρβούνης (75’Συρίγος), Θέος, Τάφα, Άζης (75’ Φωτόπουλος), Δαρδανός, Τάσσης, Ιωάννου (88’ Κωσταράς), Χάλκος.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ: Σταυράκογλου Καραμπετιάν, Γεωργαλάς, Πλέσσας (75’ Μάγειρας), Αναγνώστη (46’ Τσιφτσής), Γιαννούλης, Μπέλλης, Μπρούνγκου (24’ λ.τρ Στεφάνου), Νάσιος, Κατωπόδης, Πεκώφ.