Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Νίκαιας :« Ι love this game»

Published

on

«Ι love this game Πως να μην αγαπάς αυτό το παιχνίδι και πως να μη το θεωρείς τον βασιλιά των σπορ όταν βλέπεις αγώνες όπως αυτός μεταξύ των Νέων Δραπετσώνας και του Αστέρα Νίκαιας, με τελικό σκορ 3-3 και μία εξέλιξη που σε άφηνε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε αγωνία!

Από τη μία οι Νέοι, μια ομάδα με την 4η επίθεση του ομίλου, πέτυχε 3 γκολ σε 5ο συνεχόμενο ματς κι από την άλλη ο Αστέρας με την 4η άμυνα που είχε να πετύχει 3 γκολ 11 αγώνες! Ακριβώς 1 χρόνο πριν ο Αστέρας έπαιζε στο μισό γήπεδο τους Νέους στη Νίκαια, αλλά το τελικό σκορ ήταν 0-1. Φέτος οι Νέοι ήταν αυτοί που πολιόρκησαν τον Αστέρα αλλά δε κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο!

Πέρυσι ο Αστέρας είχε την κατάρα των πέναλτι αφού είχε 0/3 κι από την άλλη είχε δεχτεί τα 3 τελευταία πέναλτι που του εκτέλεσαν, την Κυριακή εκείνος ήταν που σκόραρε από την άσπρη βούλα κι αποκρούστηκε το πέναλτι που καταλογίστηκε εναντίον του. Στο παιχνίδι με τον Φαληρικό οι Νέοι είδαν τον τερματοφύλακα τους να πιάνει πέναλτι, την Κυριακή ήταν η σειρά τους να δουν τον αντίπαλο να αποκρούει και μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα! Από τα 6 παιχνίδια φέτος οι Νέοι στα 4 έχουν ανατροπές!

Στα παιχνίδια με Φαληρικό και Αστέρα μάλιστα ανατροπή, στην ανατροπή! Στο 1ο ημίχρονο οι 2 ομάδες κέρδισαν 6 κόρνερ (5-1) χωρίς να γίνει τίποτα. Στο 2ο μέρος στα πρώτα 2 κόρνερ ο Αστέρας πέτυχε 2 γκολ, πράγμα που πέτυχαν κι οι Νέοι στο 1ο τους! Ο Ορμενάι που επέστρεψε από τραυματισμό, από την προετοιμασία, μπήκε στο 2ο ημίχρονο κι είχε 2 ασίστ κι 1 γκολ!

Ο Καφαταρίδης που πέτυχε τα 2 γκολ που ισοφάρισε ο Αστέρας σε 1-1 και 2-2 και κέρδισε το πέναλτι για το 2-3, παραλίγο να γίνει μοιραίος αφού φύλαγε τον σκόρερ του 3-3 Μπάκουλη και παραχώρησε το πέναλτι στο 94′! Ο Πνευματικός που έκανε λάθος εκτίμηση στο 3-3, έγινε ήρωας με την απόκρουση στο πέναλτι του Οστά! Τέλος έγιναν 30 συνολικά τελικές από τις οποίες οι 25 στην εστία κι όλα αυτά με έναν αέρα πολύ δυνατό, που συνήθως κάνει τις ομάδες να μη μπορούν να κάνουν ούτε κοντρόλ! Πως λοιπόν να μην αγαπάς αυτό το παιχνίδι?»