Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Νίκαιας- Λέοντες Καμινίων 0-3

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Νίκη που του εξασφαλίζει την παραμονή στην Β’ κατηγορία πέτυχαν οι ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ, που επικράτησαν δίκαια εκτός έδρας του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ! Η καλή μέρα φάνηκε από… το πρωί, όταν οι ΛΕΟΝΤΕΣ προηγήθηκαν 0-1 στην πρώτη τους επίθεση με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του μόνιμου σκόρερ τους Καραγιάννη! Μάλιστα στο 3′ και στο 25′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ Πνευματικός έκοψε διαδοχικά Χάλαρη και Τσάτση σε ανεπανάληπτα τετ α τετ! Στο 28′ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζούγρα που παραλίγο να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα Φρατζεσκάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Ζαρκαδούλα έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο 35′ μετά από εκπληκτικό συνδυασμό των παικτών των ΛΕΟΝΤΩΝ ο Τσάτσης πέτυχε το 0-2 και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ… Το Β’ ημίχρονο άρχισε με διαδοχικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι στο 47′ απείλησαν με τον Κεκάκο, ενώ στο 48′ οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με τον Πανταζόγλου. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι ποδοσφαιριστές των ΛΕΟΝΤΩΝ έδειχναν να θέλουν όλο και περισσότερο το παιχνίδι, ενώ οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ έμοιαζαν απογοητευμένοι από την εξέλιξη. Τελικά στο 73′ ο νεοεισελθών Ζούβελος έγραψε με όμορφη ατομική προσπάθεια το 0-3 και σφράγισε τη νίκη των φιλοξενούμενων μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των ανθρώπων του συλλόγου των Καμινίων… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Μαρινάκης με βοηθούς τους Μιχάλη Σγουράκη και Ιορδάνη Καράκκελε, γιατρός του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κουβάτσος, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Κωνσταντίνος Φωκίδης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μάκης Ιωακειμίδης): Πνευματικός, Τσιτούρας, Μάλτας (78′ Γιαννακάκης), Συρίγος (46′ Ιωάννου), Ζαρκαδούλας, Ζούγρας, Χάλκος (80′ Μανιατάκης), Παπανδρέου, Σπαντίδης, Πανταζόγλου (78′ Παναγιώτου), Παράβαλος (46′ Αποστολάκης).

ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ (Φώτης Πολίτης): Φρατζεσκάκης, Καλής, Τριγύρης, Μαραγκός, Κατσουμπής, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης (68′ Ζαρμπώνης), Τσάτσης (68′ Ζούβελος), Κεκάκος (78′ Μουστακίδης), Μίτρε 82′ Βέκκος), Χάλαρης (82′ Ντζούρας)