Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας 2004 – Αγ.Παρασκευή 0-1

«Δραπέτευσε» με το «διπλό»

Published

on

Με το «διπλό» δραπέτευσε τελικά η Αγία Παρασκευή από την Καισαριανή, εκεί όπου και επικράτησε του Αστέρα 2004 με 0-1, ύστερα από το τέρμα του Τσούτσια στο 88’ και έτσι παρέμεινε πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Απίστευτη ευκαιρία των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν στο 90’+3’, οι οποίοι έπαιξαν στα ίσια το ματς.

 

Μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες με Ολυμπιακό Λιοσίων και Φωστήρα Ηλιούπολης, στην Αγία Παρασκευή γνώριζαν καλά πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν πατούσαν πολύ καλά στα πόδια τους και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Πρασσά στο 12’ και Κρασσά στο 29’. Στο δεύτερο μέρος όμως οι «μελανόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά οι παίκτες του Αστέρα 2004 παρέμειναν εξαιρετικά επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να πετύχουν κι εκείνοι με την σειρά τους κάποιο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Κρασσάς έκανε σωτήριο κόψιμο προ του Μπουγάτσια, αλλά στο 54’ οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κορδοπάτη να προσπαθεί να κρεμάσει τον Περτσά και να στέλνει τελικά την μπάλα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της Αγίας Παρασκευής να χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, όταν από λάθος της άμυνας του Αστέρα ο Όσμεραλντ βρέθηκε τετ α τετ με τον Γαλανάκη, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 83’ ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού ύστερα από κόρνερ του Όσμεραλντ ο Μεϊμάρογλου πάνω από την γραμμή έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Έτσι φτάσαμε στην φάση του 88’, όπου η «χρυσή» αλλαγή του Νεντέλκοβιτς, Τσούτσιας με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Πάντως στο 90’+3’ οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν στο 1-1 όταν ο Σκούρας βρέθηκε τετ α τετ, με τον Περτσά να αποκρούει, η μπάλα όμως στην συνέχεια έφτασε στον Κρασσά, ο οποίος σούταρε σε κενή εστία αλλά έκοψαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Σάντα. Καλή η διαιτησία του Παππά και των βοηθών του, Ελευθερίου και Ακρίβου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Μπίτης, Κρανίδης, Κρασσάς, Παπαδάτος, Βασιλάκης, Βουτζαλής (49’Γιαννουλάκης), Μερμήγγης, Κορδοπάτης (90’+1’ Κορδοπάτης), Πρασσάς, Αρντίτ

 

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Λαμπρινάκος, Γλυκός (46’ Μπουγάτσιας), Μεϊμάρογλου, Τζίτζης, Συγγελάκης, Ετόκα, Κρασώνης (84’ Τσούτσιας), Όσμεραλντ, Ζυγούρης, Νικολαϊδης (11′ Λαγός).

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply