Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Ισοπαλία Αστέρων”

Published

on

Ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχτηκαν οι ομάδες Αστέρας 2004 και Αστέρας Ζωγράφου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τους Κρανίδη και Πρασσά να συνδυάζονται πάνω στην πλάγια γραμμή όπου ο τελευταίος έκοψε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής εκεί όπου ο επερχόμενος Άρντι έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Μακρή. Η ομάδα του Παναγιώτη Πρασσά συνέχισε την πίεση της με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Άρντι όπου συνδυάστηκε άψογα με τον Κορδοπάτη ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκει και πάλι στους γηπεδούχους όπου μετά από σέντρα του Σκούρα ο Κρασσάς δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά από το ύψος της μικρής περιοχής. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους ερυθρόλευκους με την ομάδα του Γιώργου Βαΐτζη να έχει κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς. Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε με τους φιλοξενούμενος να ειναί αυτοί που δημιούργησαν ευκαιρίες έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να κλέψουν το παιχνίδι στο 86ο λεπτό αν ο Χαρατσάρης είχε εκμεταλλευτεί το λάθος του Παπαδάτου στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων.

 

Αστέρας 2004( Πρασσάς Παναγιώτης): Γαλανάκης, Ρόης(36’λ.τ. Γκοβόλιας), Κρανίδης,Βασιλάκης,Κρασσάς, Παπαδάτος,Βουτζαλής(57′ Παριανός),Σκούρας,Κορδοπάτης, Πρασσάς,Άρντι(74′ Βιτζήλαιος)

 

Αστέρας Ζωγράφου(Γιώργος Βαΐτζης): Μακρής, Πολυμερόπουλος(54′ Σώκλας),Μάλατζ,Παπαθανάσης, Κούρτι, Κοσμάς,Μπούρας, Κυριακόπουλος(88′ Καπλάνης), Γκουρλίας(70′ Καράνταλης),Χαρατσάρης, Παπαβασιλείου

 

Διαιτητής: Αντωνίου

Βοηθοί: Μεϊντάνας,Χριστοδούλου

 

Επιμέλεια: Μαθιουδάκης Στέλιος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply