Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας 2004 – Παλαιό Φάληρο 2-0

Published

on

Ανεβάζοντας στροφές στο β’ μέρος ο Αστέρας 2004 πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο που έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Περράκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριώζοι στο γήπεδο φτάνοντας κοντά στο γκολ μόλις στο 2′, όμως ο Σκούρας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αντζουλάκου. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 70′ με τον Βιτζηλαίο. Στο 73′ ο Αθηναϊος ρέφερι απέβαλε τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Μπάμπη Σουρδή για διαμαρτυρία. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η αποβολή του Αφράτη στο 85′ για να κάνει ακόμη δυσκολότερη την κατάσταση για το Παλαιό Φάληρο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε 1′ αργότερα ο Πρασσάς. Βοηθοί του Περράκη ήταν οι Βασιλάκης και Δεληθοδωρής.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Μάργας (56′ Παπαδάτος), Κρανίδης, Βασιλάκης, Κοβολιάς, Βιτζηλαίος, Γιαννουλάκης (65′ Ψαραδελης), Κρασσάς, Σκούρας, Πρασσάς, Άρντιτ (77΄Ζουμπουρλής).

ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Παπαϊωάνου (46′ Θανόπουλος), Αφράτης, Νικηφοράκης (46′ Μπουρίκας), Σταύρου, Σωτηριάδης, Σαραντόπουλος, Κωνσταντάρας, Κωνσταντινίδης, Μαστρογιάννης, Μοσεσβίλι (65′ Μεζίνι).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply