Connect with us

6ος Όμιλος

Αστέρα Βάρης: Απάντηση στην επιστολή Λουκάτου

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Βάρης μέσω της οποίας απαντά στην επιστολή του ταμία της Θύελλας Ραφήνας, Σπύρου Λουκάτου (δείτε εδώ), αναφορικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ματς της Κυριακής. Συγκεκριμένα, στο κείμενο της, οι ”κυανόλευκοι” κάνουν λόγο για λιβελογράφημα θεωρώντας ότι ο παράγοντας των πρασίνων θέλει να… αμαυρώσει τις σχέσεις των δυο ομάδων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ εξέδωσαν Δελτίο Τύπου σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής 11/5/2014 που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Κ. Μπαγλατζής μεταξύ της ομάδας μας και της ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

Το παιχνίδι της Κυριακής 11/5/2014 ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.

Η ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ είναι μία ομάδα της περιφέρειας μας , με την οποία εδώ και χρόνια συνδεόμαστε φιλικά. Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ έχει δείξει στο πέρασμα των χρόνων , ότι η φιλοξενία μας πρός όλες τις αποστολές των ομάδων που έχουν δώσει αγώνες στην έδρα μας ήταν κατά γενική ομολογία άριστη. Οπως και οι αποστολές της ομάδας μας στα εκτός έδρας παιχνίδια της , είναι σοβαρές , τίμιες και καθαρές. Σεβόμαστε όλες τις έδρες των αντιπάλων μας και ουδέποτε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα σε αυτές. Μάρτυρες όλων αυτών είναι οι ομάδες του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής όπου συμμετέχουμε και εμείς.

Μέ ένα λιβελογράφημα , ο ταμίας της ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ προσπαθεί να αμαυρώσει τις φιλικές σχέσεις των δύο σωματείων και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Σαν Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ δεν θα μπούμε σε καμμία αντιπαράθεση αυτού του είδους με κανέναν.

Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ είναι και θα παραμείνει ομάδα που θέλει να κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους , χωρίς εκβιασμούς , χωρίς καταγεγραμμένα απειλητικά τηλεφωνήματα , χωρίς σωματοφύλακες ενδεδυμένους σαν αθλητές μέλη της αποστολής της ομάδας.

Καμμία αποστολή της ομάδας μας ουδέποτε επισκέφθηκε γήπεδο όπου επρόκειτο να αγωνισθεί με σωματοφύλακες.

Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα παραμείνει πιστός στις αξίες του εύ αγωνίζεσθαι και φιλικό σωματείο πρός την ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply