Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρια Δραπετσώνας – ΑΕ Νίκαιας 3-2

Published

on

Το αήττητο της ΑΕ Νίκαιας έσπασαν τα Αστέρια Δραπετσώνας που επικράτησαν 3-2 για την 10η αγωνιστική και την “εκθρόνισαν” από την κορυφή. Να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν από το 18’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πασαμιχάλη. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τα γκολ των Γιώργο (15’ πεν, 45’) και Κάλο 49’ αλλά οι «κανονιέρηδες» παρά το αριθμητικό μειονέκτημα αντέδρασαν και μείωσαν με δύο γκολ του Θωμά (63’, 88’ πεν.). Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό.

Μετά τη λήξη του αγώνα προκλήθηκε ένταση από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή της συνάντησης Τραϊφόρο να γράφει στο φύλλο αγώνος ότι φίλαθλοι που υποστήριζαν τη Νίκαια τον εξύβρισαν, ενώ κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Καλαμάρης, Κυριακακάκης, Κέβιν, Μαρίνος, Φίτσο, Χαϊρεντίνι, Κάπο, Αρβανίτης (80’ Καραμάνης), Μπεκιράι (27’ Νταλίπης – 82’ Χαζάλ), Γιώργο, Κτενάς.

AE NIKAIA: Τερεκανίδης, Νιάρος (46’ Τριανταφύλλου), Πασαμιχάλης, Κουρούνης, Κατσικούρης, Μπερίκος, Παπαφώτης, Μαργούνης (25’ Κοκολογιάννης), Μπέκα (46’ Θωμάς), Δαρείου (60’ Νάνος), Μαυρουδής.