Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρια Δραπετσώνας- ΑΟΑΔ 0-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο της Δραπετσώνας ανάμεσα στα ΑΣΤΕΡΙΑ και τον Α.Ο.Α.Δ. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ δύναμη και πάθος, αλλά κακό θέαμα, ελάχιστες φάσεις και πολλές διακοπές. Στο 17′ είχαμε την πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους φιλοξενούμενους με ένα καλό σουτ του Κοντού που έφυγε άουτ και στο 34′ πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τραμουντάνα που έκανε επέλαση από αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων της εστίας του τερματοφύλακα Καλαμάρη. Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Α.Ο.Α.Δ. στο 36′ όταν ανατράπηκε ο Στεργιάδης μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Το εκτέλεσε ο Κοντός, αλλά αστόχησε. Έτσι το 0-0 έμεινε σαν αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο αποτυπώνοντας πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι τότε… Το Β’ ημίχρονο άρχισε άσχημα για τους φιλοξενούμενους αφού στο 49′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζουρούδης και συνέχισαν με αριθμητικό μειονέκτημα. Όμως (και ενώ στο ενδιάμεσο δεν είχαμε κάποια ευκαιρία για τις δύο ομάδες) στο 70′ σε ξαφνική αντεπίθεση ο νεοεισελθών Καρκαβίτσας σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή και έγραψε το 0-1 για τον Α.Ο.Α.Δ.! Στο 83′ είχαμε αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Φραντζέσκου των γηπεδούχων και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε. Και στο 86′ είχαμε συγκλονιστική χαμένη ευκαιρία για τα ΑΣΤΕΡΙΑ με διπλό δοκάρι και φανταστική απόκρουση του τερματοφύλακα Παπαμιχαήλ! Στο 91′ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν τα δοκάρια με τον Ζερτίδη, και τελικά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή βρήκε τους ανθρώπους του Αγίου Δημητρίου να πανηγυρίζουν μια δύσκολη νίκη σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις που θα κρινόταν στο γκολ… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Κουζούμης με βοηθούς τους Γιάννη Βάϊλα και Δημήτρη Πουλόπουλο, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Δημήτρης Γεωργίου…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Παύλος Πλαφαδέλλης): Καλαμάρης, Κυριακάκης, Σιώπης, Βελτσάνι (73′ Λουφάκης), Φίτσο, Μαρίνος, Κάπο (87′ Μισιρλής), Φραντζέσκος, Νταλίπης (73′ Τσέλα), Γιώργο, Χαζάλ (90′ Νούνε).

Α.Ο.Α.Δ. (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Παπαμιχαήλ, Κατσίρης, Δάγκος, Νικολάου, Αθανασίου (22′ Σταυρόπουλος), Κορμπάκης, Κοντός (77′ Θωμόπουλος), Ζουρούδης, Στεργιάδης (65′ Ζερτίδης), Τραμουντάνας (77′ Κουασόν), Παπαγιάννης (65′ Καρκαβίτσας)