Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρια Δραπετσώνας- Λέοντες Καμινίων 1-1

Published

on

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησαν στη Δραπετσώνα οι Λέοντες Καμινίων, που έμειναν στο 1-1 με τα γενναία Αστέρια Δραπετσώνας, που έπαιζαν με δέκα από το 49′.

Οι Καμινιώτες προηγήθηκαν με τον Καραμάνη στο 35′. Τα Αστέρια ισοφάρισαν  με αυτογκόλ του Καλή στο 48′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 49′ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Σταυράκογλου τραυματίστηκε και η ομάδα συνέχισε με δέκα παίκτες, καθώς δεν υπήρχε τρίτος μικρός να συμπληρώσει την ενδεκάδα.

Στο 92′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν κέρδισαν πέναλτι(χέρι αμυντικού), αλλά την εκτέλεση του Διαμαντόπουλου απέκρουσε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Βασιλακάκης.

Διαιτήτευσε ο Βάιλας.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Σταυράκογλου, Μάγειρας, Καραπετιάν(70′ λ.τρ. Γκότσης), Κατωπόδης, Δούφας, Αναστασόπουλος, Τσιφτσής(28′ λ.τρ. Βασιλείου), Πλέσσας, Παπούλιας(49′ Βασιλακάκης), Στεφάνου, Τσιάκας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Φρατζεσκάκης, Καλής(62′ Σπυριδάκης), Κάπο, Κωνσταντινίδης, Ζούβελος, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης(86′ Κάβουρας), Ξυπολητάς, Κεκάκος, Μίτρε(70′ Βλαχάκης), Καραμάνης(86′ Κουτσούμπας).

  • Μετά τη λήξη του αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των Λεόντων Καμινίων ο προπονητής Γιάννης Καλαϊτζής.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ