Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρια Δραπετσώνας – Νέοι Ευγενείας 2-2

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο «Γιάννης Βάζος» όπου Αστέρια Δραπετσώνας και Νέοι Ευγενείας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 και μοιράστηκαν τον ένα βαθμό, γεγονός που λογικά δεν άφησε καμιά από τις δυο ομάδες ικανοποιημένη σε ότι αφορά την βαθμολογική τους εξέλιξη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9’ με κεφαλιά του Εδρινέλη και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 39’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόπουλου (1-1).

Στο 86’ ο Γερόλυμος με πλασέ έδωσε στην Ευγένεια εκ νέου το προβάδισμα σκοράροντας για το 1-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλόπουλος και πάλι αυτή την φορά με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τα Αστέρια σε 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας.

Αστέρια Δραπετσώνας: Λάτσινος, Κυριακάκης, Τσελέπης, Fico, Πουλής(68’ Ikonomi), Καραμάνης, Τσέλα(55’Serri), Χαϊρεντίνι, Βασιλόπουλος, Κτενάς, Κάπο(68’ Τσελέπης).

Νέοι Ευγενείας : Μουτάφης, Αναστασίου, Αδαμακόπουλος(32’ Κοζανίτης), Αναστασίου Δ., Καρλές, Σπυριδάκης(46’ Μουρελάτος), Εδρινέλης(72’ Χάλαρης), Κούρπας, Συράκος(86’ Στεφανής), Μακαρονάς(72’ Γερόλυμος), Αράπι.

foto arxeiou