Connect with us

5ος Όμιλος

Αστέριος Θέμελης: “Ευχαριστημένος με τις μέχρι τώρα κινήσεις”

Published

on

Δεν βιάζονται στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ να κλείσουν το έμψυχο δυναμικό τους και αυτό διότι ακόμη υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην αγορά που αναμένεται -εφόσον να αποκτηθούν- να διευρύνουν την ποιότητα της ομάδας.

Σεραφείμ Μωυσίδης, Ιμεράι και Γεωργούλης είναι οι τρεις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει ωστόσο οι Χανιώτες δεν θα μείνουν εκεί αφού θα προχωρήσουν σε ακόμη 3 με 4 μεταγραφές ώστε να γίνουν πράξη οι επιθυμίες του Αστέριου Θέμελη.

Ο ίδιος αναφερόμενος στις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει τόνισε: “Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από τις κινήσεις που έχουν γίνει. Δουλεύουμε ώστε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να την παρακολουθεί”.

Τέλος της εβδομάδας στα Χανιά ο Θέμελης

Από εκεί και πέρα ο Μακεδόνας προπονητής θα φτάσει στα Χανιά με την οικογένεια του προς το τέλος της εβδομάδας για μόνιμη εγκατάσταση και αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνουν χωρα με τη διοίκηση.

Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει υποχρεώσεις φέτος νωρίς σε Σούπερ Καπ Χανίων και Κύπελλο Ελλάδας και θα πρέπει ο προγραμματισμός να είναι συγκεκριμένος και να γίνει με απόλυτη ακρίβεια.