Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητη η Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Άλλη μια νίκη που φέρνει την Ειρήνη Πετρούπολης κοντά στην Α’Κατηγορία πέτυχαν σήμερα οι κίτρινοι με 3-0 κόντρα στα Ιλίσια 2004 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αφού άνοιξαν το σκορ στο 50′ με πέναλτι του Παναγιωτάκη ενώ στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν ακόμη περισσότερο. Το 2-0 ήρθε τελικά στο 85′ με αυτογκόλ του Βαλσάμη ενώ το τελικό 3-0 ήρθε στο 88′ με τον Παπαδόπουλο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 57′ λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον τερματοφύλακα Ξενιτίδη που αποχώρησε εκνευρισμένος και αντικαταστάθηκε στο 59′ μέσω του Ρίσβα από τον Ευαγγέλου. Η ομάδα της Πετρούπολης έφτασε έτσι τους 51 πόντους ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στους 34.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Ολυμπιάδης, Νιδριώτης.

Ειρήνη: Αλεξόπουλος, Κόντης, Μακρής, Χαρισάκης, Πούλιος, Τσολάνης, Παπαδόπουλος, Καμαριάρης (84′ Βαφειάδης), Αλειφτήρας (46′ Παναγιωτάκης), Γουδέλης, Μουρίκης (69′ Μπάτσας).

Ιλίσια: Ξενιτίδης, Γάτσιος, Ορφανός (72′ Μαυρίδης), Βαλσάμης, Δασκαλόπουλος, Σώκλας, Σπυράκης, Πάσιος (64′ Πελεκάνος), Παναγόπουλος, Ρισβάς (59′ Ευαγγέλου), Ορούτσι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply